Saturday, May 17, 2008

The visitors


Afgelopen zondag kwam Ivy en samen met haar vriendin Jackie naar NY! Helaas waren ze hier maar tot donderdagochtend, daarna gingen ze door naar Miami, waar ze met de auto gaan roadtrippen. Zondag zijn we met ze naar Times Square en omgeving geweest. Gingen o.a. naar M&M's world, een supergrote winkel met alleen maar M&M's merchandise (troep haha). Het enige dat wel leuk was, waren de verschillende soorten kleuren M&;M's die je kon kopen. Voor $10,99 per pond dat dan weer wel, stelletje afzetters ;)

Maandag weer bij Times Square gegeten, (aangezien ik elke dag op m'n stage moet zijn, kon ik doordeweeks alleen maar in de avond met ze afspreken.), omdat ze naar Rent the musical gingen, die daar in de buurt zat. Steven en ik wilden toen bij Nintendo world langsgaan, tegen de tijd dat we daar kwamen was het al dicht, grr! Dus liepen we maar weer terug en zijn we bij Toys'R'us langsgeweest. Ze hebben daarbinnen gewoon een reuzenrad! Dinsdag hebben we de ferry naar Staten Island genomen, om foto's van het Vrijheidsbeeld te maken. Op de ferry hadden we ook een mooi uitzicht over de skyline van New York, maar had moeite om een mooie foto te maken, de ferry schudde te hevig (of ik kan m'n camera niet goed stil houden haha) en op een gegeven moment was de batterij van m'n camera leeg :(

Woensdag hebben we op de Brooklyn Bridge gelopen, zijn maar tot de helft gelopen omdat het vet koud was door de harde wind en hij ziet er toch hetzelfde uit aan de andere kant hehehe. Daarna zijn we naar East Village geweest, da's echt een leuke buurt. We kwamen in een straatje waar bijna alleen maar Japanse restaurants waren en hebben dus daar Japans gegeten (dat was de straat die je noemde Jessy ;) ). Als toetje hebben we nog Pinkberry gegeten, een soort Swirl. Toen op naar the Applestore on Fifth Avenue, aangezien die 24 uur per dag geopend is ;). Deze Applestore is de coolste van de drie in NY; het is een glazen kubus, door met de trap/lift naar beneden te gaan kom je in de winkel.

Times Square


Reuzenrad

Jurassic Park ;)


Statue of Liberty:


Skyline vanaf de ferryBrooklyn BridgeIvy in actie


Municipal building


Woolworth building


Applestore on Fifth AvenueBetere foto (van de Apple site haha)

1 comment:

Anonymous said...

Wat leuk dat jullie zo vaak met Ivy (en Jacky) konden afspreken. Ik dacht dat jullie elkaar misschien alleen een avondje zouden zien, maar samen uit eten gaan en samen NY verkennen is veel leuker.

Vet mooie foto's zeg. Ik dacht trouwens dat the statue of liberty veel groter zou zijn of lijkt het alleen kleiner omdat jullie er zo ver van af zaten? Jurassic Park filmpje was vet cool. Staat die dino gewoon in de winkel? was die echt gebruikt voor de film?
Maak meer mooi foto's!

Groet,

Yan