Thursday, June 5, 2008

WAR!


Zondag had ik nog wel een beetje moeite met opstaan, aangezien we de avond ervoor uit waren geweest. Maar we gingen painballen in Long Island City, Queens! We waren ongeveer met 15 man en in totaal hebben we ongeveer 5 rondes gespeeld. We hadden steeds twee teams die tegen elkaar streden, waarbij je uit het veld moest gaan als je werd geraakt. Tijdens de eerste ronde werd ik al meteen vet in m'n hals/sleutelbeen geraakt, au! M'n beschermvest was namelijk veel te groot voor me :( In de laatste ronde had ik me al overgegeven (handen omhoog), maar werd nog gewoon vol geraakt! Het was leuk maar pijnlijk! Tip: draag een shirt met mouwen! Was niet zo slim van me om die T-shirt aan te trekken, maar dat was de enige die van mij echt vies mocht worden ;) Ben nu nog steeds bont & blauw. In de metro werd ik een paar keer aangestaard doordat de blauwe plek op m'n bovenarm duidelijk te zien is, ziet er nu vet nasty uit. Het lijkt net alsof ik ben mishandeld; de man achter de kassa bij een deli vroeg zelfs aan me wat ik had gedaan ;)

Badass hahaha

Jep, verf in m'n oor...

One of my 'battlefield wounds'...

...One day later


Steven, Miguel, ik & Jeanette

2 comments:

Lewis said...

Ouch! Paintball became Painball eh? Looks like you're having so much fun in the US :D

Thanks for the kind words, keep posting!

Lewis

Anonymous said...

Au!Ziet er pijnlijk uit die plekken van jou. Je hebt echt mooie foto's geplaatst zeg! Btw..hoezo was die blauwe tshirt de enige shirt die vies mocht worden? Die heb je toevallig wel van mij gekregen hoor ;p

De volgende keer wanneer ik jouw ouders zie dan zal ik de foto's aan hun laten zien. Hmm...waarschijnlijk zie ik jouw pa alleen nog voordat ik naar hk ga.

Loves,

Yan