Wednesday, July 16, 2008

Independence Day


Het is alweer een weekje geleden dat Steven weer terug is in NL. Moet zeggen dat het nog wel ff wennen is, maar m'n kamer is nu een stuk ruimer geworden ;) Steven heeft trouwens pepperspray voor me gehaald, whahaha, hij denkt dat ik het in m'n eentje niet red ofzo. Moest echt zo lachen toen ik het zag, maar het is ook wel lief ;) De vrijdag voordat Steven wegging was het 4th of July! Op Independence Day gaan veel Amerikanen barbecuen, picknicken, naar baseball games etc., om dan 's avonds naar vuurwerk te kijken. Wij gingen bij Giselle's nieuwe huis in Long Island BBQ-en.


Daarna gingen we weer terug naar de stad, naar m'n stageplek, omdat op het dak het vuurwerk goed te zien zou zijn. Eenmaal aangekomen mochten we er niet in! Blijkbaar stond ik niet op de 'lijst', terwijl de prof. tegen me had gezegd dat het goed zou komen als ik me bij de concierge ging melden. Niet dus, grr! Dus gingen we maar bij de FDR Drive (autoweg die was afgesloten) staan. Jammer genoeg begon het te regenen en konden we het niet zo goed zien, omdat de brug/viaduct in de weg zat...

De volgende dag zijn we met Jeanette, Miguel, Marco, Sha'Ronda (Marco's vriendin), Li (Marco's zoontje), Giselle & Lea (vriendin van Giselle uit Curacao) naar Six Flags gegaan! Het was niet zo mooi weer (af en toe regen), maar daardoor was het wel lekker rustig in het park. We konden bij bijna alle attracties gewoon doorlopen :D Het was echt superleuk, maar aan het eind van de dag had ik wel een beetje last van m'n nek door al die rollercoasters haha.
Me, Sha'Ronda, Marco, Lea, Jeanette, Li, Miguel & Giselle

'What to do first...'

Superman


The Kingda Ka is soo cool!


3D

Batman!Back to Stevens vertrek: Nadat Miguel en ik Steven bij de gate hadden uitgezwaaid, zag ik John Legend in de rij staan! Wilde snel m'n camera pakken om een foto met hem te maken, maar kon 'm niet vinden! Bleek dat ik hem niet bij me had, de avond ervoor had Steven namelijk de foto's van m'n camera op z'n laptop gezet. Normaal heb ik hem altijd in m'n tas en die dag dus niet, grr! Kon eigenlijk best een foto met m'n telefoon maken, maar zat zo fanatiek te zoeken naar m'n camera en daarna te balen, dat John Legend al door de gate was gegaan :( Had Steven nog snel gesmst dat hij z'n kant op kwam, belt 'ie me een paar minuten later doodleuk op:'Ik ben lekker wel met John Legend op de foto gegaan, gnagnagna!' :

Hierna haalde Jeanette ons op (ze was net te laat om afscheid te nemen) en omdat het redelijk in de buurt van JFK airport zat, gingen we naar Coney Island. Het was wel ok, d'r zijn daar ook attracties, maar ben er maar niet in ingeweest, aangezien die dingen best wel oud zijn ;) Ons tripje naar Coney Island hebben we afgesloten met een hotdog bij Nathan's, waar elk jaar the Nathan's Famous Fourth of July International Hot Dog Eating Contest wordt gehouden.

1 comment:

Anonymous said...

Ik zie je met 2 verschillende Tshirts aan hebben.. was je zo slim om een tshirt mee te nemen in case u got wet??

Viv